Főoldal  |  Oldaltérkép  |   Kapcsolat
 
DEKRA Akademie Kft.
Nyilvántartási szám:07-0190-05
Akkreditációs lajstromszám:AL 0088
Felnőttképzési engedély szám:
E-000683/2014
kapcsolat
Lépjen kapcsolatba velünk!
Telefon: (06-1) 487-1090
dekra.akademie.hu@dekra.com

Képzési kínálat
Gyakorlatias, rugalmas, innovatív
Gyors tanfolyam / tréning keresés
Keresendő kifejezés:
 
Részletes keresés
Találja meg az Önnek megfelelő képzést
Képzési terület:   Képzés:
Központ: Helyszín:
Csak OKJ tanfolyamok:
       

Tréningek

A DEKRA Akademie Kft. a tréning és tanácsadási tevékenysége során elsősorban a humán erőforrásban rejlő lehetőségek minél hatékonyabb felhasználásával foglalkozik. A vállalatok legfontosabb erőforrását jelentő munkatársi gárda képességeinek fejlesztésével, együttműködést javító módszerek alkalmazásával igyekszik a vállalkozások versenyképességét fokozni.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy tréningjeinket, tanácsadó szolgáltatásunkat az egyes vállalatok profiljára, sajátosságaira szabjuk. A személyre szabott szolgáltatás segíti legjobban annak elérését, hogy a munkatársak és a vállalat együtt fejlődjenek,  azonosulni tudjanak a vállalat rövid és hosszú távú céljaival, és azok elérésében a megszerzett képességeikkel még tevékenyebb részt vállaljanak.

részletek >>

 

Tanulási formák

Előnyök, hátrányok és egy ideális kompromisszum

A tanulás és a tanítás klasszikus formája – osztályban, felügyelet mellett – azért is vált klasszikussá, mivel egy bevált módszerről van szó. Előnyei miatt biztos a helye a jelen és a jövő oktatási rendszerében.

Mindezek mellett a hagyományos oktatási módszernek vannak gyenge pontjai is: azok a hallgatók, akiknek a tananyag nem jelent nagy kihívást, unatkoznak, és a tanulással eltöltött időt fölöslegesnek érzik. Vannak azonban olyanok is, akik lassabban haladnak, nem mernek kérdezni és lemaradnak.

bővebben >>

hírek
2020.03.17
OFA - INGYENES