Főoldal  |  Oldaltérkép  |   Kapcsolat
 
DEKRA Akademie Kft.
Nyilvántartási szám:07-0190-05
Akkreditációs lajstromszám:AL 0088
Felnőttképzési engedély szám:
E-000683/2014
kapcsolat
Lépjen kapcsolatba velünk!
Telefon: (06-1) 487-1090
dekra.akademie.hu@dekra.com

p.r.o.f.i. - az új tanulási módszer
Tanuljon gyorsabb, rugalmasabb és olcsobb

praktikus_racionális_optimális_flexibilis_individuális


A p.r.o.f.i. rövidítés mögött egy olyan moduláris tanulási koncepció rejlik, amely a modern eLearning és a klasszikus oktatási formák előnyeit egyesíti magában. A hallgató számítógépen tanul egy speciális oktatási szoftver segítségével, ezalatt azonban nincs magára hagyva, hiszen az oktatás a DEKRA Albasafe Akademie oktatási helységében egy tanácsadó jelenlétében zajlik.

A rendszer fő erőssége a rugalmasság és a nyitottság: voltaképpen bárki bármikor csatlakozhat az őt érdeklő és számára megfelelő tanfolyamhoz, amelyben a saját üteme szerint haladhat. A tanulás sebességét is egyedül maga határozza meg.

A várakozás ma már a múlté

Biztos kezdés, várakozási idő nélkül: Egy tanfolyam elindulása, illetve pontos kezdése nem függ többé egy minimális hallgatói létszámtól. Az egyetlen feltétel csupán, hogy OktatóKözpontunkban legyen szabad, internet-csatlakozással ellátott PC-munkaállomás.

Lekéste a határidőt? Semmi gond!

Rugalmas időbeosztás, rövidebb jelenlét: Az egyes modulokra teljes időben, vagy akár egyedi időbeosztás szerint, blokkokban is lehet jelentkezni – mindez igazítható az egyéni szabadidő, illetve a munkaadó igényei szerint. A konkrét tanulást megelőző tanácsadói beszélgetés célja tanulási folyamat idejének lerövidítése és a már elsajátított ismeretek újbóli átismétlésének elkerülése.

Aktív tanulás sikerrel

Egyéni, saját felelősségen alapuló tanulás: A p.r.o.f.i. módszer célja, hogy a hallgató aktív kapcsolatba kerüljön a tananyaggal, amelyet önállóan sajátít el, ha azonban közben kérdései lennének, oktatási tanácsadója mindig segítségére van. A tanácsadó vagy maga válaszolja meg a felmerült kérdéseket, vagy külső szakértőkhöz fordul. A tanfolyamok során lehetőség van egyes fejezetek kis csoportokban történő átvételére és egymás segítésére is. A tanulási folyamat sikerét beépített tesztek és feladatok garantálják. A tanfolyamok végén elért eredményeket az oktatási tanácsadók értékelik.

Minőség reális áron

Munkahelyközpontú, költségarányos tanulás: A p.r.o.f.i.-alapú képzés a tanulási tartalmakat a valós igényekhez igazítja: csak azt kell megtanulni, amit a munkában ténylegesen használunk. Mindezeken túl a munkáltatók speciális igényeire gyorsan és célirányosan lehet reagálni – ez időt és pénzt takarít meg.


Jelenleg a következő p.r.o.f.i.-alapú képzéseket kínáljuk:

hírek