Főoldal  |  Oldaltérkép  |   Kapcsolat  |  Deutsch  |  English
 
DEKRA Akademie Kft.
Nyilvántartási szám:07-0190-05
Akkreditációs lajstromszám:AL 0088
Felnőttképzési engedély szám:
E-000683/2014
kapcsolat
Lépjen kapcsolatba velünk!
Telefon: (06-1) 487-1090
info@dekra-akademie.hu

További szolgáltatások
Minőséggel biztonságban

DEKRA Vizsgálólaboratórium  Az Ön partnere a biztonságban

DEKRA Vizsgálólaboratórium üzletágunk profilja az ipari termelőüzemek biztonsága érdekében gépek és berendezések felülvizsgálatára terjed ki. Vállaljuk továbbá komplex kockázatelemzések elvégzését, valamint veszélyes áruk tárolásának és szállításával kapcsolatos előkészületi munkálatok vizsgálatát.

„Safety, Health, Environment” (SHE) üzleti egységünkben a munkahelyi klímaparaméterek, légszennyezettség, megvilágítás mérését, zajméréseket, emisszió és immisszió méréseket végzünk, vizsgáljuk a munkabiztonságot, és méréseinkkel, szakértői véleményeinkkel valamint tanácsadásunkkal együttesen biztonságosabb és tisztább környezet létrehozásán fáradozunk.

További információkért, kérjük, keresse fel a http://dekra-lab.hu/ oldalt.

 

DEKRA Driving School – Nem csak angol ajkúaknak

A DEKRA Driving School a Magyarországon élő, dolgozó angol ajkú vagy angolul tudó külföldiek számára kínál lehetőséget, hogy B kategóriás vezetői engedélyüket egy angol nyelvű tanfolyamot követően angol nyelven zajló vizsga keretében szerezzék meg. A tanfolyam elméleti és gyakorlati tantárgyakat is magába foglal. Előbbi három fő témaköre a Közlekedési alapismeretek (min. 18 óra), a Járművezetés elmélete (min. 6 óra) valamint a Szerkezeti és üzemeltetési ismeretek (min. 4 óra). Utóbbi Vezetési gyakorlat alap- (min. 9 óra) és főoktatásból (min. 20 óra) áll.

A tantárgyak tényleges óraszámait az iskola határozza meg a tanulói igények alapján úgy, hogy az egyes tantárgyak minimális óraszámaira és tantárgyak együttes óraszámára vonatkozó előírások is teljesüljenek.

A főoktatásra minimálisan előírt óraszámokat az alábbi forgalmi körülmények között kell teljesíteni:

- minimálisan 14 óra városi forgalomban,

- minimálisan 4 óra országúti forgalomban,

- minimálisan 2 óra a Hatóság által meghatározott éjszakai órákban.

További információkért, kérjük, keresse fel a http://www.dekra-drivingschool.hu/ oldalt.

hírek