Főoldal  |  Oldaltérkép  |   Kapcsolat
 
DEKRA Akademie Kft.
Nyilvántartási szám:07-0190-05
Akkreditációs lajstromszám:AL 0088
Felnőttképzési engedély szám:
E-000683/2014
kapcsolat
Lépjen kapcsolatba velünk!
Telefon: (06-1) 487-1090
dekra.akademie.hu@dekra.com

Magunkról
A vállalat

A DEKRA a nemzetközi viszonylatban vezető független szolgáltató csoport, amely megbízásokat teljesít az állami és a magánszektorban. Szaktudásunkkal minőséget képezünk és biztonságot teremtünk mindenütt, ahol az emberek kapcsolatba kerülnek a technikával és a környezettel.

Vállalkozói elhivatottsággal koncentrálunk olyan kiváló minőségű és innovatív szolgáltatásokra, amelyek hasznot hoznak ügyfeleinknek és a társadalomnak. Legyen szó arról, hogy új technológiákat kell eljuttatni a gépjárműiparban a sorozatgyártásig, hogy gazdaságilag hasznosíthatóvá kell tenni környezeti előírásokat, vagy akár arról, hogy személyzeti szolgáltatásokkal mozgásba kell hozni a munkaerőpiacot – mi minden esetben ösztönzést adunk a jövőbe mutató megoldásokhoz.

A DEKRA 1925-ben Berlinben jött létre; hivatalos elnevezése „Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungsverein e.V.” („Német Gépjármű-ellenőrző Bejegyzett Egyesület"). Mérnökeink azóta járműveket vizsgálnak, szakértői véleményeket készítenek és tanácsot adnak műszaki kérdésekben.

A tavalyi évben Európában és azon kívül közel 46.000 munkatárssal 1,5 milliárd eurót is meghaladó forgalmat értünk el.

DEKRA Akademie
Tanácsadás, képzés, integráció

A DEKRA Akademie GmbH és leányvállalata, a DEKRA Qualification Németországban a legnagyobb magánkézben lévő képző intézmények közé tartozik és 30 éves tapasztalatra tekinthet vissza.

A DEKRA Akademie, amelynek képzései számos típusra és szakterületre kiterjednek, a gazdasági élet és az állami szektor oktatási partnereként átfogó, aktuális és rugalmas szolgáltatási ajánlattal támogatja és kíséri ügyfeleit. A képzések típusa az egynapos szemináriumtól a több éves átképzésig, az egyéni képzéstől egészen a vállalati képzési koncepcióig terjed.

A közel 700 munkatársat és 1.500-nál is több külső trénert foglalkoztató DEKRA Akademie-csoport éves árbevétele mintegy 125 millió euró.

hírek