Főoldal  |  Oldaltérkép  |   Kapcsolat  |  Deutsch  |  English
 
DEKRA Akademie Kft.
Nyilvántartási szám:07-0190-05
Akkreditációs lajstromszám:AL 0088
Felnőttképzési engedély szám:
E-000683/2014
kapcsolat
Lépjen kapcsolatba velünk!
Telefon: (06-1) 487-1090
dekra.akademie.hu@dekra.com

OKJ képzések - Hatósági képzések - Egyéb képzések

Minden igényt kielégítő képzési palettát kínálunk

A DEKRA Akademie, amelynek képzései számos típusra és szakterületre kiterjednek, oktatási partnerként vállalja ezt a feladatot, mégpedig gyakorlatorientált, innovatív képzési koncepciókkal, magas fokú rugalmassággal és személyre szabott megoldási javaslatokkal. Ezáltal szó szerint minőséget képezünk. Hiszen csak a kiváló minőségű képzések és továbbképzések vezethetnek ahhoz, hogy a mindennapi munkában gyorsabb ütemben növekedjen a minőség és nagyobb legyen az egyes folyamatok biztonsága. E felfogás szerint a képzettség olyan befektetés a jövőbe, amely mindenki számára megtérül: a munkát keresők, a foglalkoztatottak, a vállalatok és a társadalom számára egyaránt.

 

Hatósági tanfolyamok – naprakész aktualitással

Legaktuálisabb képzéseink a hivatásos gépjármű-vezetők számára előírt GKI-Kártya megszerzésére és megújítására szolgáló GKI továbbképző tanfolyamok, melyek mind hagyományos tantermi, mind e-learning távoktatás formájában lehetségesek. Számos foglalkoztatási ágat érintő - 5 évenkénti megújításra előírt - szakmai továbbképzést és vizsgát szervezünk folyamatosan, mellyel a munkakörök betöltéséhez szükséges alkalmasságot biztosítjuk. A legfontosabbak: a tűzvédelmi és a gázipari továbbképzések. De szervezünk az építő- és anyagmozgató gép kezelők jogosítványainak megszerzését szolgáló, a KAV, azaz a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (az NKH, azaz Nemzeti Közlekedési Hatóság, majd az NFM, azaz Nemzeti Fejlesztési Minisztérium jogutódja) által előírt tanfolyamot is, amely a jogszabályi előírás miatt minden gépkezelőt érint, akinek a járművét közúton is használnia kell. 

 

Országszerte 258 OKJ-s tanfolyam és 2788 fő OKJ-s vizsgázó

A DEKRA Akademie Kft. 2007 óta a piac meghatározó szakképző cégévé nőtte ki magát: ma egyike a legnagyobbaknak. 2018-ban 258 OKJ-s tanfolyamot indítottunk. OKJ vizsgára 2788 fő jelentkezett hozzánk a saját tanfolyamainkról, akiknek a vizsgaátlaguk 4,24 volt. Ez ötös skálán mérve rendkívül jónak számít.  

Társaságunk 398 olyan tanfolyamot is indított, amely nem tartozik a Felnőttképzési Törvény hatálya alá. Hallgatóink a tízes skálán 9,64 pontra értékelték a képzésekkel való elégedettségüket. 

A fokozódó piaci igények miatt a hagyományos ipari  gépészeti valamint elektrotechnikai-elektronikai – és mezőgazdasági szakterületeink mellett ma már közgazdasági, ügyviteli, szociális és oktatási szakmacsoportba tartozó képzésekkel is foglalkozunk.

 

DEKRA Akademie: mérce a képzés és továbbképzés terén

A vállalatok és foglalkoztatottjaik, valamint a munkát keresők ma egyre nagyobb kihívásokkal találják szemben magukat. A társadalmi változások és a technika rohamos fejlődése folyamatos alkalmazkodási készséget, újabb és újabb képzettségeket követel meg. Manapság az egyén tanulási folyamata már nem egyszer valamikor meghatározott, merev képzési struktúrák mentén történik, hanem élethosszig tart. Annak viszont, aki szembenéz ezzel a ténnyel, és hajlandó folyamatosan új dolgokat elsajátítani, pontosan abban a továbbképzésben kell részesülnie, amely megfelel személyes elvárásainak.

 

Új hallgatói igény: Németországban is elismert szakmát szerezni

Sok éves tapasztalatunk, hogy hallgatóink nem pusztán a hazai munkaerő piaci igényeknek kívánnak megfelelni: egyre többen közülük kifejezetten olyan szakmát szeretnének szerezni, s olyan tudásra szert tenni, amivel Németországban is megállják a helyüket. Tudva, hogy az elmúlt két évben Németország Európa-szerte immár a legnépszerűbb célország, a DEKRA Akademie Kft. – mint az egyik legnagyobb magánkézben lévő, német képző leányvállalata – a német nyelvoktatásra is nagy hangsúlyt fektet. Jelenleg mintegy 20 fő tanul nálunk németül, és készül rendszeres modulzáró vizsgákkal németországi életére.


Lépjen velünk kapcsolatba!

Képzéseinket az egész ország területén – nyitott és kihelyezett formában is – kínáljuk. SzolgáltatóKözpontjaink megtalálhatók: Budapesten, Székesfehérvárott, Győrben, Pécsett, Szegeden és Debrecenben is. Elérhetőségeinkhez kattintson ránk!

 

 

hírek