Főoldal  |  Oldaltérkép  |   Kapcsolat
 
DEKRA Akademie Kft.
Nyilvántartási szám:07-0190-05
Akkreditációs lajstromszám:AL 0088
Felnőttképzési engedély szám:
E-000683/2014
kapcsolat
Lépjen kapcsolatba velünk!
Telefon: (06-1) 487-1090
dekra.akademie.hu@dekra.com

GKI képzés

DEKRA Autósiskola 7624 Pécs, Klimó György utca 21.                                     Telefon: 72/215-011; 72/324-842, 30/577-3244
e-mail: autosiskola.hu@dekra.com

GKI továbbképzés:

A GKI (Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány) alap és továbbképzés, a tanterv utasítás, vizsga előírásai  a 24 / 2005 ( IV.21 ) GKM rendelet 33§-ban valamint a 12-13-14 mellékletekben találhatók meg.

A DEKRA Akademie Kft. Autósiskolája folyamatosan szervez  Magyarország területén GKI továbbképző tanfolyamokat.

GKI képesítés - továbbképzés megszerzése / teljesítése csak autósiskola rendszerben történhet. Ennek jelenlegi lehetősége a hagyományos tantermi oktatás vagy az e-learning távoktatás. A tantermi képzés előírt időtartama 30 óra elméleti oktatás + 5 óra szimulátoros vezetési gyakorlat. A teljes képzés szokásosan egymást követő két szombat - vasárnapi napot vesz igénybe amely már a vizsgát is magában foglalja.

Az e-learning oktatásra közvetlenül is jelentkezhet az iskolavezetőnél a gki.hu@dekra.com címen. Az e-learning képzési program bárhol és bármikor teljesíthető egyéni tanulással, ennek technikai feltétele ( számítógép és ) az internetes kapcsolat, amely a képzés keretében max 60 napig és ezen belül max 60 óra időtartamban szabadon vehető igénybe. Az oktató program az egyes modulokat követő tesztek sikeres teljesítésével automatikus képzés teljesítési igazolást generál, és a szimulátoros gyakorlatot követően a hallgatót a DEKRA Akademie Kft a vizsgára a kölcsönösen egyeztetett időpontra és vizsgahelyre lejelenti.

Az e-learning képzés intenzív egyéni tanulással rövid időtartamon belül teljesíthető.

GKI igazolvány

A GKI igazolvány a kiállításának napjától számított öt évig érvényes, öt év elteltével a továbbképzést és a vizsgát meg kell újítani. A GKI igazolvány az EU, EGT, és AETR államokban egyaránt érvényes. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot.

GKI vizsga: 

A GKI vizsga  a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) hatáskörébe tartozik. A GKI vizsga felelet választásos teszt vizsga, jelenleg még tesztlapon írásban, várhatóan 2014. januártól számítógépes módszerrel történik. A vizsgázóknak a három oktatott  GKI tantárgynak megfelelően csak C vagy csak D képesítés esetén 3x40 teszt kérdést kell megválaszolni. Összevont (C+D) GKI vizsga esetén a hallgatóknak egy plusz kiegészítő tesztlapot is ki kell tölteni, amely  ugyancsak 40 kérdést tartalmaz . A GKI vizsga akkor sikeres, ha az adott 40 kérdésre adott válaszból  legalább 30  válasz helyes. Amennyiben valamely tantárgyból a GKI  vizsga nem sikerül, akkor csak az adott tantárgyból kell a vizsgát megismételni. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot.

GKI tanfolyami árak:

A GKI tanfolyam ára a képzési díjból, vizsga díjból és a GKI igazolvány díjából képződik.A GKI tanfolyami képzési díjunk személyre szabott, a GKI tesztvizsga díja tantárgyanként  2020.01.01-től 4.600.-Ft (alap esetben 3 x 4.600.-Ft), a GKI igazolvány díja  jelenleg 9.900.-Ft. (Mindkettő hatósági díj) Az e-learning oktatás díját aktuálisan tesszük nyilvánossá. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot.

GKI vizsga kérdések:

A GKI tantárgyak vizsgakérdései az internetről  letölthetők. Ez egy korábbi verzió, jelenleg a GKI vizsga kérdésekben kisebb újdonságok tapasztalhatók.  Kiegészítő C vagy D vizsga GKI vizsga kérdései részben a „kategóriás” képzések (könyvesboltokban megvásárolható) tesztkönyvében is megtalálhatók. A GKI vizsga kérdések tartalmára támpontot nyújt a hivatalos GKI tankönyv, melyet hallgatóinknak a képzés időtartamára elegendő gyakorló tesztlappal együtt díjmentesen a rendelkezésükre bocsátjuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

NKH Statisztikák

Autóbuszvezetői alapképzés KK: 150.900 Ft

Autóbuszvezetői továbbképzés KK: 72.800 Ft

Autóbuszvezetői és tehergépkocsi-vezetői összevont alapképzés KK: 261.700 Ft

Autóbuszvezetői és tehergépkocsi-vezetői összevont továbbképzés KK: 81.634 Ft

Tehergépkocsi-vezetői alapképzés KK: 150.900 Ft

Tehergépkocsi-vezetői továbbképzés KK: 72.800 Ft

 

KK=naptári negyedévben vizsgát tett tanulók átlagos képzési költsége a képesítés kiálításának hatósági díja nélkül, amennyiben adott időszakban nem volt tanfolyam, akkor a képzés vállalási feltételek szerinti listaára

hírek